Gratis logo                         La petite classe      
le jardin d'éveil français (dès 2 ans)   de Franse peuteracademie (vanaf 2 jaar)                           

Een voormalige juf...

Bonjour, ik ben Béatrice, een Française (half Afrikaan) die uit de buurt van Parijs komt. 17 jaar geleden, na mijn studie Geografie, ben ik in Nederland gekomen want het leven leek me hier heel prettig. Een paar jaar later was mijn Nederlands goed genoeg om de P.A.B.O te doen en ik stond snel voor de klas. Ik heb in bijna alle groepen gewerkt maar ik was het liefst met de kleuters. Dit werk beviel me erg goed maar het was niet makkelijk te combineren met 3 jongen kinderen.
 

...die gastouder geworden is...

Omdat mijn 3 kinderen nog te jong waren om naar school te gaan besloot ik, in 2005, thuis te blijven om gastouder te worden. Bij mijn mini-crèche konden de peuters op een speelse manier kennis maken met de Franse taal (door liedjes te zingen, versjes te leren, spelletjes te doen...). Op die leeftijd kunnen kinderen nieuwe klanken heel snel nadoen!
In 2008 ben ik gestopt met werken want mijn man en ik zijn toen met onze 4 jongens naar Japan verhuisd. Daar hebben we nog een dochterje gekregen!
Sinds 2010 zijn we terug in Nederland en kinderen kunnen weer spelenderwijs Frans bij mij leren. Eerst in Amsterdam tot april 2015 bij "Le coin-enfants" en sinds oktober 2015 onder de rook van Amsterdam, in Badhoevedorp bij "La petite classe".


Als gastouder ben ik aangesloten bij het gastouderbureau Gastvrij en ik ben geregistreerd in het landelijk register kinderopvang en peuterspeelzalen. De veiligheid en hygiëne in huis wordt door een medewerker van mijn gastouderbureau gecontroleerd en door een inspecteur van de GGD. Ik ben in bezit van een geldig diploma EHBO bij kinderen.

...maar vooral een moeder!

Mijn 4 jongens van 14, 12, 11 en 9 jaar en mijn dochtertje van 6 laten me elke dag realiseren dat mijn droom om 5 kinderen te krijgen uitgekomen is! Als je moeder van 5 kinderen bent, heb je discipline, inventiviteit, dynamisme, geduld, en natuurlijk heel veel liefde nodig. Deze eigenschappen maken dat ik mijn kinderen maar ook jullie kinderen goed kan begeleiden.
 
                                     Nieuwemeerdijk 93                   Mardi et  jeudi de 8h30 à 16h30                         À la lisière d'Amsterdam/Amstelveen!
                                     1171 NE Badhoevedorp         Tuesday and Thursday,  8:30am - 4:30pm          On the edge of Amsterdam/Amstelveen!

                              tel: 0654690200                    
                         Gratis logo      Afficher l'image d'origine   Afficher l'image d'origine  Afficher l'image d'origine